Dags att börja om på nytt!

På grund utav svikande intresse från min sida, har hemsidan inte uppdaterats på väldigt länge. Så länge att min wordpress- installation krachade och behövdes installeras om. Tyvärr slarvade jag när jag gjorde backup på databasen och alla svenskatecken blev knas. Efter än mer strul bestämde jag mig för att radera alltihop och börja om på nytt.

Där är vi nu. Allt är nytt o fräscht, och nu återstår de stora jobbet att anpassa sidan som jag vill ha den. Tanken är väl att försöka få lite instagram- känsla i sidan. Jag vill att sidan ska va bättre anpassad för mobila enheter än tidigare, och jag vill kunna använda mig mer av bilder. De ska va lätt att uppdatera sidan med mobilen, för att kunna uppdatera NÄR de händer.

Jag hoppas kunna ha allt klart innan den stora resan i mars.

//Dennis 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *