Dag 18

Jag är sjukt trött nu, men ska ändå skriva några rader.

Cirkeln är sluten jag sitter nu på samma hotell i Aukland där resan började för 18 dagar sen. Jag har rest runt i stort sett hela Nya Zeeland och jag har verkligen fått sett massor. Det kommer en sammanfattning av resan när jag har landat och är hemma i Sverige igen.

Dagen började med att frukosten serverades på rummet vid sju tiden. Hann gå en liten runda ner på stan och köpa en kaffe. Vi åkte sen ett par timmar i bussen , innan vi stannade till 1,5 timme för paus. Jag hann med att gå upp på ett litet berg och ta några foto. Skulle ta en timme och gå upp stod det så jag stressade på och va uppe efter 25 minuter… Gick runt där uppe en stund och beundrade utsikten innan jag började ta mig ner mot stranden igen. När jag kom ner på stranden igen va det fortfarande gott om tid kvar, så det fick bli ett dopp i havet också. Vågorna gick otäckt höga, och jag gick lite försiktigt ut för att inte riskera något. När det va midjedjup la jag mig och guppade på vågorna, men snart kom en våg och skickade mig halvvägs upp på land igen. Då fick det va nog med badandet, nu har jag badat i stilla havet och det va skönt att svalka sig efter vandringen.

Väl framme i Aukland gav jag mig ut på stan. Hade bestämt mig för att äta lamm en sista gång innan jag reste hem. Men hur jag än letade hittade jag ingen som serverade lamm. Jo de va en indisk restaurang som serverade lamm i curry, men de va inte det jag va ute efter. Tror jag kan hela Aukland nu, synd jag inte hade stegräknare på mig för det har blivit många steg ikväll. Tillslut va det mörkt och jag va tvungen att ha något i magen. Så köpte en pizza och tog med tillbaka till hotellrummet. Det va väl inte riktigt så här jag ville de skulle sluta, men det blir som det blir.

Nu måste jag sova. Imorgon eftermiddag lyfter planet och jag har dryga 17 timmars flygning framför mig innan jag landar i Doha.

//Dennis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *